Om Frida

Om Frida

Tillsammans med er vill jag fånga ögonblicken, känslorna och kärleken. Så har det varit ända sedan den där allra första analoga kompaktkameran för många år sedan. Under nästan tio år har jag nu fått äran att hjälpa familjer att skapa oförglömliga minnen av händelser ur deras liv. Varm, lugn och tålmodig har man kallat mig och många är kunderna som återvänder inte bara för de älskade bildernas skull, utan även för den uppskattade atmosfären när vi fotar tillsammans. Det är viktigt att känna sig trygg när man står framför en lins!

Under mina år som fotograf har jag fått vara med om så fantastiskt mycket underbart. Jag brukar säga att jag har fått se så mycket kärlek att jag nästan spricker – vilket passar alldeles utmärkt för en hopplös romantiker som jag. Annan kuriosa om mig är att jag är otroligt barnkär, älskar choklad, nytvättade lakan och färger – särskilt turkost.

Jag ser verkligen fram emot att möta just dig – dela dina planer och förväntningar – och se vad det är just vi ska hitta på tillsammans!

Du hittar mig i Stockholm – men jag tar mig också gärna ut på resa.

Varmt välkommen att höra av dig!

Om Frida
Bröllopsfotograf Frida Furberg
Bröllopsfotograf Frida Furberg