Information

 Den stora dagen

Den stora dagen planeras och givetvis vill ni ha den dokumenterad. När tårtan är uppäten, håruppsättningen urtvättad och gästerna har åkt hem, då är det minnena som finns kvar. Det finns inget bättre än att gå igenom alla de fina bilder ni fått under dagen och återuppleva dom på nytt. En saga som bara är eran, med ett lyckligt början.

Jag fotar väldigt ljusa, färgglada, kärleksfulla bilder. Jag har mer av en dokumenterad stil då jag hellre fångar er kärlek som den är än att tvinga er in i positioner och känslor som inte finns naturligt. Jag hjälper givetvis till och ger tips och förslag, men låter er fullfölja allt på ert speciella vis. Det är så jag fångar den verkliga kärleken mellan er. Ni får även stämningsfulla bilder på gäster under minglet, middagen och under festen. Jag är som en liten ninja som smyger runt och fångar folks äkta skratt och känslor. Jag vill fånga er dag precis som den är och på det sätt ni kommer att minnas den.

Jag vill att ni ska få en lugn och fridfull stund där ni kan släppa allt som har med planeringen av bröllopet att göra och koncentrera er på varandra och er kärlek. Den enda stunden på er dag som bara är ni två.

Ni ska skratta, njuta och uppleva känslan av den stora dagen.

Jag vill fånga historien om er dag, allt från de nervösa timmarna hos frisören till den viktiga stunden i kyrkan/vigselplatsen till de vackra talen under middagen. Jag vill dokumentera detaljer och händelser som sker så att ni kan ha kvar det som ett minne i framtiden och kan titta tillbaka på med ett leende. Detta är något ni kommer ha kvar för all framtid och jag vill göra det till ett vackert minne.

Jag vill få fram de där äkta leendena och skapa ett vackert minne till alla som vill bli fotograferade av mig. Naturligt är alltid vackrast.

Läs mer om mig för att se om jag är rätt person att föreviga ert bröllop.

Gravid eller familjefotografering?

Familjen är det bästa vi har och magen unik, se till att föreviga den som den är idag för att få fina bilder att komma ihåg den med i framtiden.

Är du kär?

Jag skulle älska att berätta er kärlekshistoria.