Familjefotografering

Familjen är det bästa vi har!

Att lyckas fånga känslan av barnens skratt, den där härligt gurglande sorten som kommer från det allra djupaste stället i magen. De busigaste leendena, de goaste kramarna, de mest busiga blickarna – allt det vill jag ta vara på. Livet går så fort – barnen växer och livet och familjen är i ständig förändring. Men med kamerans hjälp kan vi sätta ögonblicken på paus – för en stund – och får så minnen att glädjas åt för alltid.

Familjefotograf Stockholm

En mysig stund med familjen

En familj kan se ut på så många sätt. En familj kan bli till på så många sätt. Familjen vi får – och familjen vi väljer. Det Du anser är din familj är vad jag vill föreviga – vare sig ni är ett älskande par, förälder och barn, mormor och barnbarn – eller varför inte två bästa vänner?

Så var ska vi fota? Utomhus strålar de flesta – färgerna bjuder till och det är lätt att känna sig både skön och avslappnad. Hemma kan å andra sidan vara både nära, tryggt och mysigt. Allt är upp till dig! Det viktigaste är att ni känner er bekväma och har en rolig stund! Det syns i bilderna!

”Så flexibel”

”Vi kan verkligen rekommendera Frida som familjefotograf! Hon är så flexibel och gör verkligen sitt yttersta för att man ska vara nöjd med slutresultatet. Vi är supernöjda med vår familjefotografering!”

Åsa Sörelind

”Vilket tålamod”

”Med tanke på att det handlade om tre energiska små tjejer ivriga att bli fotograferade, så måste jag säga att du har ett grymt tålamod. Meganöjd med bilderna, fyllda av både kärlek och energi!”

Danijela Lecei

Familjefotografering Stockholm

”Så fina bilder!”

”Härlig och mysig person bakom kameran och otroligt tålmodig. Fotograferade vår lilla nyfödda kille – som egentligen inte alls ville vara med – och ändå blev det så fina bilder!”

Elin Eriksson

”Ser fram emot årliga sessioner!”

”Är supernöjd med vår familjefotografering i höstas! Har redan bokat in fotografering för vår kommande nyföding och ser fram emot årliga familjefotograferingar framöver!”

Gabriella G

Inför fotografering

Ni fyller i kontaktformuläret och får inom 48 h ett svar med lite frågor kring den fotografering ni vill ha. Vi bokar tillsammans en plats som har bra ljus och fin miljö. Jag har fler platser som jag vet fungerar och som jag gärna föreslår.

Ni får massa information inför fotograferingen och betalar 995 kr i fotograferingsavgift som täcker upp till 60 minuter fotografering.

Under fotografering

Vi ses på utsedd plats, där det är fint ljus och bra miljö.

Är det barn med på fotograferingen så busar och leker vi, ser till att få fram deras äkta busighet och skratt. Vi kramas och gosar och fångar er som familj – precis som ni är.

Är det en gravidfotografering eller kärleksfotografering så fokuserar vi på känslor, myser och fångar er kärlek.

Ni lämnar fotograferingen med ett leende på läpparna och ett minne för livet.

Efter fotografering

Efter fotograferingen får ni ett galleri med era bilder som ni kan titta på och välja ut de bilder som ni vill köpa. Jag hjälper er givetvis att välja vilka bilder som skulle passa till de olika produkterna.

Jag tycker inte minnen ska ligga på en hårddisk och glömmas bort! Därför har jag letat upp marknadens finaste produkter för att era bilder ska få sitta på väggarna eller i ett album på kaffebordet, så ni kan glädjas av dom varje dag och i många generationer framöver.

Mina kunder köper i snitt för 6.000 kr.

Låt oss skapa minnen!

För information och bokningsförfrågan, skriv en rad!