Familjefotografering

Familjen är det bästa vi har!

Att fånga barnens skratt, de där som kommer från det djupaste stället i magen, de busiga leendena eller mysiga kramarna. Det är det jag vill göra. Jag vill ta det ni har idag och föreviga i vackra, mysiga, busiga bilder. Barnen blir äldre för varje dag som går, er familj förändras hela tiden.

Era milstolpar och stunderna mellan dem är viktiga, låt mig föreviga dom!

En mysig stund tillsammans med familjen

En familj kan vara strukturerad på alla dess sätt, ett par, föräldrar och barn, morföräldrar och barnbarn eller varför inte två bästa vänner. Det du anser är din familj, det vill jag föreviga i vackra fotografier. En fotografering hos mig sker på plats, antingen utomhus eller hemma hos er. När ni fotograferas utomhus blir det oftast vackrast både med ljus och bakgrund då det blir väldigt naturligt, men en hemma session kan också bli väldigt intim och mysig.

En familjesession ska vara roligt och busig. Vi ska träffas för att skapa ett minne, få fram de där äkta skratten, dom varma kramarna och ha en härlig stund.

Vi kan verkligen rekommendera Frida!

Väldigt flexibelt och hon gör verkligen allt för att man ska vara nöjd med slutresultatet. Vi är supernöjda med vår familjefotografering!

Åsa

Med tanke på att det var 3 energiska små tjejer med som ville bli fotade vid varje spot, så hade du ett grymt tålamod.

Mega nöjd med bilderna, fick fram både energi och kärlek i dom!

Daniela

Härlig person bakom kameran och otroligt tålmodig. Fotograferade vår lilla nyfödda kille som inte alls ville vara med och ändå blev det fina bilder.

Elin

Supernöjd med vår familjefotografering i höstas! Har redan bokat in kommande nyföddfotografering, och ser fram emot årliga fotosessioner framöver!

Gabriella

Familjefotografering

Jag vill ge dig möjligheten att själv välja vad du vill göra med dina bilder, hur många du vill ha och på vilket sätt du vill visa upp dom. Därför erbjuder jag 1 grundpaket. Ytterligare tjänster, fotografier och produkter kan sen läggas till i detta paket.

• 30-60 min fotografering

• 5 högupplösta professionellt redigerade fotografier

2.300 kr

Du kommer få ett galleri där du kan titta på bilderna i lugn och ro och välja ut vilka ni vill ha. Sen går vi tillsammans igenom vad för konst ni vill ha skapad av era fotografier. Jag har fantastiskt fina produkter av hållbart material. Om det är fint linne album, en konstellation av flera tavlor tillsammans eller något annat fint. Så ordnar vi det tillsammans!

Kontakta mig

Baserad i Stockholm men tillgänglig för resor

Pris från 2.300 kr

6 + 8 =