Familjefotografering

Familjen är det bästa vi har!

Att lyckas fånga känslan av barnens skratt, den där härligt gurglande sorten som kommer från det allra djupaste stället i magen. De busigaste leendena, de goaste kramarna, de mest pliriga blickarna – allt det vill jag ta vara på. Livet går så fort – barnen växer och livet och familjen är i ständig förändring. Men med kamerans hjälp kan vi sätta ögonblicken på paus – för en stund – och får så minnen att glädjas åt för alltid.

Familjefotograf Stockholm

En mysig stund med familjen

En familj kan se ut på så många sätt. En familj kan bli till på så många sätt. Familjen vi får – och familjen vi väljer. Det Du anser är din familj är vad jag vill föreviga – vare sig ni är ett älskande par, förälder och barn, mormor och barnbarn – eller varför inte två bästa vänner?

Så var ska vi fota? Utomhus strålar de flesta – färgerna bjuder till och det är lätt att känna sig både skön och avslappnad. Hemma kan å andra sidan vara både nära, tryggt och mysigt. Allt är upp till dig! Det viktigaste är att ni känner er bekväma och har en rolig stund! Det syns i bilderna!

”Så flexibel”

”Vi kan verkligen rekommendera Frida som familjefotograf! Hon är så flexibel och gör verkligen sitt yttersta för att man ska vara nöjd med slutresultatet. Vi är supernöjda med vår familjefotografering!”

Åsa

”Vilket tålamod”

”Med tanke på att det handlade om tre energiska små tjejer ivriga att bli fotograferade, så måste jag säga att du har ett grymt tålamod. Meganöjd med bilderna, fyllda av både kärlek och energi!”

Daniela

Familjefotografering Stockholm

”Så fina bilder!”

”Härlig och mysig person bakom kameran och otroligt tålmodig. Fotograferade vår lilla nyfödda kille – som egentligen inte alls ville vara med – och ändå blev det så fina bilder!”

Elin

”Ser fram emot årliga sessioner!”

”Är supernöjd med vår familjefotografering i höstas! Har redan bokat in fotografering för vår kommande nyföding och ser fram emot årliga familjefotograferingar framöver!”

Gabriella

Familjefotograf Stockholm

Priser för familjefotografering

För fotograferingsavgiften 995 kr får ni en fotografering på upp till 60 minuter. Vi möts på utvald plats utomhus eller hemma hos er, har en mysig lekfull stund. Efter familjefotograferingen får ni tillgång till ett digitalt galleri där ni väljer ut de bilder ni gillar bäst och som ni vill köpa exklusiva produkter eller digitala filer av.

Art plate från 800 kr
Laminerade prints från 800 kr
Digitala filer från 800 kr
Fotoalbum från 3000 kr

Kontakta mig för fullständig prislista på digitala filer och produkter.

Familjefotograf Stockholm
Familjefotografering Stockholm

Boka en fotografering

För mer information eller datumreservation, skriv en rad!