Bröllopsfotograf Stockholm - Frida Furberg

Bröllopsfotograf Stockholm

Er kärlek, Er dag

BRÖLLOPSFOTOGRAF I STOCKHOLM

Resan har börjat mot er stora dag, dagen då ni ska fira ert liv tillsammans. Att få dela den dagen med er är en stor ära – och världens bästa jobb! Mitt namn är Frida Furberg och jag verkligen älskar mitt uppdrag som bröllopsfotograf. Jag har skildrat vigslar i Stadshus och kyrka, ljus och mörker, sol och regn och fått se så mycket kärlek att jag nästan spricker! 

Det viktigaste för mig som bröllopsfotograf är att berätta historien om er bröllopsdag på det sätt den förtjänar. Bilder om er och er kärlek – enkelt, ärligt och äkta – så de låter er minnas dagen som ni kände att den faktiskt var! Det är ett stort förtroende och ett uppdrag jag tar på största allvar, att få vara den som ger er dessa ovärderliga minnen som ska glädja er och er familj i år, förhoppningsvis generationer, framöver!

Bröllopsfotograf Stockholm

”Ditt engagemang lyser igenom bilderna!”

Både jag och David tyckte att du var så trevlig och smidig som både person och fotograf första gången vi träffades för förlovningsfotograferingen i Hagaparken här i Stockholm. Du lyssnade in vilken typ av bilder vi önskade, var öppen för våra idéer och förslag och kom även med egna bra initiativ. Det märktes att du hade stenkoll på läget. Vi är så nöjda med dessa bilder och får fortfarande komplimanger för dem. Eftersom vi fick en så bra känsla av dig som fotograf så valde vi sen att även anlita dig till bröllopet. Det är vi så glada för! Du fångade de viktigaste delarna av vår dag och gav oss riktigt fina minnen som kommer finnas med oss under lång tid framöver. Eftersom vi inte har anlitat en bröllopsfotograf tidigare så har vi inte så mycket att jämföra med – men med tanke på hur nöjda vi är så ser vi ändå inget annat alternativ än till att fortsätta att anlita just dig till kommande milstolpar i livet.

Tack för ditt engagemang – det lyser verkligen igenom bilderna!

Katarina Schönherr Flodén

Bröllopsfotograf Stockholm

Värme, ljus och färg

Med naturligt ljus och klara färger vill jag skildra er kärlek precis som den är. Kärleken är allt som behövs! Därför snarare dokumenterar jag än försöker locka er till andra poser eller känslor än de som kommer naturligt. Men visst finns det utrymme att leka loss om ni så önskar! Då finns jag där och hjälper er och guidar till personliga bilder på ert helt eget speciella vis. 

Porträttfotograferingen är er alldeles egna stund på bröllopsdagen. En liten paus från alla händelser och intryck och den enda stund då det bara är ni två. Den stunden ska vi värna om. I festens centrum arbetar jag sedan diskret med min kamera för att fånga alla gästerna och deras känslor utan att störa. Såväl skratt som tårar i bilder från livets galleri.

Fotograf Stockholm

Timme för timme

Jag vill berätta historien om hela er dag. Allt från de nervösa timmarna hos frisören, den förväntansfulla glädjen under påklädningen, den viktiga stunden under vigseln till de vackra talen under middagen. Jag vill dokumentera både händelser och visuella detaljer så att ni i efterhand bara genom att titta på era bilder färdas tillbaka till känslan av hur det var.

Kontakta mig för att se de olika investeringsalternativen som ni kan göra för er stora dag.

Bröllopsfotograf Stockholm

”Enda utmaningen var att lyckas välja bild till tackkortet”

En dag då man annars kanske skulle kunna vara lite nervös, kände vi oss i stället både avslappnade och glada när Frida ledde oss till platserna för förevigandet av vår dag. Många och vackra bilder, elegant levererade, gjorde att vår enda utmaning var att lyckas välja bland dem till tackkorten.

Ted & Louise Nyberg

Redo att investera i era minnen?

Kontakta mig för att se de olika investeringsalternativen för ert bröllop.