Blogg

Bröllopsfotografering i Nynäshamn

Bröllopsfotografering Stockholm Frida Furberg

En fantastisk bröllopsfotografering en magisk sommardag.

I somras så fick jag den enorma äran att vara andra-fotograf på Emelie och Martins fantastiska dag. Dom hade ett riktigt stort och härligt bröllop utanför Nynäshamn fullt av vänner och familj. Röda mattan ledde från party-tältet till ladan där middagen ägde rum och gnistrande ljus lyste upp den varma sommarkvällen. Det roliga med att vara andra-fotograf är att man får en chans att fota lite andra saker, andra vinklar och leka loss lite mer. Det är alltid roligt som fotograf. Och paret fick såå mycket fina bilder, dessa nedan är ju endast mina medan dom fick så mycket mer av tjejen som var huvudfotograf. Det passar alla par som verkligen vill fånga allt under deras bröllopsdag.

Att få vara med ett par under hela deras bröllopsdag är magiskt. Det är så mycket känslor en sån här dag, mycket nervositet, spänning, kärlek och upprymdhet. Vi befann oss på en otroligt vacker plats där jag följde efter paret och huvudfotografen, under porträttdelen av deras bröllopsfotografering, runt de vackra ägorna innan jag gick ner till ladan för att fota de fina detaljer som de fyllt den med.

Att få fokusera mer på gästerna under vigseln i den vackra kyrkan var riktigt kul. Givetvis kan man inte hålla sig från att fota det vackra paret som står lägst fram och äntligen får föreviga sin kärlek, men kul att kunna lägga lite mer tid på att fånga känslorna hos gästerna också utan att oroa sig att man missar för mycket av det som händer där framme.

För att inte tala om det grymma livebandet som spelade medan paret dansade tillsammans första gånger som man och fru. Och sedan när alla gäster hängde på och dansade loss på dansgolvet till den fartfyllda musiken. Fantastiskt!

Buspojkar på Hawaii

Familjefotograf Stockholm

Lycka i paradiset

För exakt ett år sen befann mig på Kauai, en av de vackra Hawaii öarna. Jag fick då möjligheten att fota dessa två pojkar när jag var där, vilket var en otroligt roligt och utmanade upplevelse. Att fota på ett ställe som är så olikt här hemma, med helt annat ljus och miljö. Det är spännande och väldigt utvecklande. Dom här killarna var inte blyga alls utan dom kunde enkelt leka på medan jag fångade deras glädje – vilket är precis det jag vill. En mysig eftermiddag i solen tillbringade vi med att fota och leka i vattnet. Hur underbart är inte det? Sker inte så ofta här hemma i Sverige 😉 

Men jag har nu fått mersmak av att fota utomlands!

Jag älskar verkligen att resa, det är något som är så fantastiskt med att se nya platser, vackra städer och vyer, testa ny mat, träffa nya människor. Ja det är underbart! Jag hoppas på att kunna resa lite under kommande året, men har inget inbokar för tillfället, men drömmarna finns där, det kan jag lova er!

Nu får ni njuta av dessa fina pojkar.

Massa bus i snön

Familjefotograf stockholm

 

I dag har varit riktigt kallt, sådär extra kyligt, men ändå är det knappt någon snö – några få flingor varstans. Jag tycker det ska komma snö om det nu ändå ska vara kallt! Det är ju så mysigt med snö, det blir ljusare och finare helt plötsligt. Sen så ser jag fram emot att få fota i snön igen! Fotade denna fina familj en av de få dagar vi hade snö i November, lite chockerande för oss alla. Vi hade först planerat in en fotografering bland höstlöven, men på grund av lite sjukdomar och en jobbresa jag gjorde så blev det framskjutet och vips så hade vi snö på dagen vi skulle fota. 😀 Inte blev vi ledsna för det, se så mysigt!

Ge mig mer av detta!! 😀

Nytt år, Ny start

Weddingphotographer photographer bröllopsfotograf fotograf

Dags för en ny start!

Ett nytt år har nu startat och det kräver en viss nystart. Egentligen är den här hemsidan nu ett år gammalt, men jag har under den här tiden inte bloggat alls. Min gamla blogg har legat tom och denna har aldrig kommit igång. Så nu är det dags! Måste dela med mig av alla vackra foton jag tar, Facebook och Instagram räcker inte till med deras enstaka bilder, här vill jag dela med mig mer av helheten. Så ni får se lite mer! Kul va?

Ett nytt år. 2018. Året som gått har varit väldigt händelserikt för mig, både privat och i företaget. Jag började 2017 på en strand på Hawaii, där jag hade en av mitt livs läckraste resor. Har även under året besökt flera andra vackra platser så denna planet. Jag försöker nu ta med mig alla erfarenheter in i det nya året och ska göra detta året till det bästa. Men säger man inte alltid det? 😉
Jag har iallafall tydligare mål i år och tror det kommer hjälpa mig att faktiskt nå dom och på så sätt få det till ett riktigt underbart år!

Jag ser fram emot alla vackra bröllop, mysiga familjer och allt annat man får möjlighet att ta del av under 2018.

En liten tillbaka blick på en del av året som gått: