Om Frida

Vem är Frida

Jag är en väldigt lugn person, någon som håller lugnet i ett rum fullt av folk. Jag älskar choklad, romantik och nytvättade lakan. Mitt lugn smittar lätt av sig, vilket ofta får mina kunder att känna sig bekväma framför min kamera. Jag älskar verkligen färger, turkos är en färg som etsat sig fast hos mig. Den beskriver mig i ett nötskal. Nästan sådär så att det är lite pinsamt att erkänna att jag har både tallrikar, handdukar, vaser, tavlor och en vägg målad i turkost. Jag har otroligt lätt för att arbeta med barn, är väldigt barnkär – förmodligen därför jag är så otroligt lycklig över mina brorsöner som jag avgudar.

Jag är väldigt stresstålig vilket är positivt vid bröllop då mycket händer. Jag har lätt för att hålla lugnet även vid stressiga situationer och att få med det som ska. Jag smälter lätt in vilket gör att jag är som en liten ninja under bröllopsdagen som fånga många stunder utan att störa.

Det jag vill fånga mest med mitt fotograferande är den äkta kärlek och de verkliga känslorna. Naturliga, mysiga, glada stunderna. 

Alla brudpar är värda att få deras kärlek bevarad för all framtid.

Jag skulle vara hedrad att arbeta tillsammans.

Mina ledord

Kärlek. Historia. Naturlighet. Glatt. Bubbligt. Vackert. Kvalité. Spontanitet. Personlig.

Är du kär?

Jag skulle älska att berätta er kärlekshistoria.